Šport > Košarka
216 ogledov

Sredino bosta zamenjala še dva zvezdnika

Russell Westbrook Profimedia
Letošnje poletje je prineslo številne menjave velikih košarkarskih imen.

Russell Westbrook, zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA, se iz ekipe Oklahoma City Thunder, kjer je bil 11 let, seli v Houston Rockets, poročajo mediji iz Teksasa.

V zameno za Westbrooka so Rakete v Oklahomo poslale zvezdnika Chrisa Paula in še dva izbora v prvem krogu nabora. 

Najkoristnejši igralec lige 2017 Westbrook se bo tako v novi sredini pridružil svojemu nekdanjemu soigralcu iz Oklahome Jamesu Hardnu, ki je bil najkoristnejši igralec lige lani.

Le dan prej je Oklahoma poslala Paula Georga v Los Angeles Clippers, poroča ESPN. V zadnjih dnevih je po zamenjavah Oklahoma v dveh poslih nabrala šest izborov v prvih krogih nabora novincev lige.

Mark Cuban Lastnik Dallasa Šport Cuban o rečeh, ki jih mora Dončić popraviti

Westbrook je imel pogodbo, ki mu bi v naslednjih štirih letih prinesla 170 milijonov dolarjev. Westbrook ima sicer še veljavno pogodbo, ki mu bo v naslednjih štirih letih prinesla 170 milijonov dolarjev. 

Od leta 2008, ko je prišel v NBA, je ves čas igral za Oklahomo, osemkrat je nastopil na tekmi vseh zvezd, leta 2012 je v Londonu osvojil zlato olimpijsko medaljo, dve leti prej pa je v Turčiji z izbrano vrsto ZDA postal svetovni prvak.

rick carlisle Dvomi Šport Novost v ligi NBA
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice