Šport > Košarka
3608 ogledov

Eden najboljših košarkarjev sveta tik pred tem, da združi moči z Dragićem

Russell Westbrook Reševalni pas/Twitter
Ali bo stroj za trojne dvojčke združil moči z Goranom Dragićem? Oklahoma naj bi namreč bila po enajstih letih pripravljena prodati Russella Westbrooka, za katerega je najbolj zagrizel Miami.

Kot vse kaže se bliža konec ere Russella Westbrooka pri Oklahoma City Thunder. Prvi zvezdnik ekipe naj bi bil nezadovoljen s prodajo Paula Georgea k Los Angeles Clippers, obenem pa naj bi tudi sama ekipa razmišljala o popolnem preoblikovanju in pomlajevanju svoje postave.

russel westbrook | Avtor: Reuters Reuters

Po besedah najboljšega in najzaneslivejšega NBA "insiderja" Adriana Wojnarowskega pa naj bi bili za usluge kontroverznega superzvezdnika najbolj zainteresirani pri Miamiju našega Gorana Dragića.

Edina težava naj bi bila, kaj in koga lahko Miami ponudi v zameno za enega najboljših košarkarjev zadnjih let. Miami namreč nima na razpolago veliko izborov v prihajajočih naborih, a veliki šef Vročice, Pat Riley, naj bi bil vseeno prepričan, da lahko v svoji ekipi združi zvezdniški par Rusell Westbrook - Jimmy Butler.

jimmy butler dwayne wade Navijači na nogah Šport Dragićev bodoči soigralec takole govoril o Miamiju

Riley namreč namerava izkoristiti dejstvo, da so pri Oklahomi pripravljeni na popolno rekonstrukcijo ekipe, v kateri ni več prostora za 31-letnika zvezdnika. Za prestop v Miami naj bi bil zelo zainteresiran tudi igralec sam, saj si želi iz oslabljene Oklahome prestopiti v ekipo, ki lahko že v tem trenutku igra zelo pomembno vlogo.

Miami bi namreč s prihodom Westbrooka zagotovo ponovno postal celo eden izmed tihih favoritov za šampionski prstan, saj bi nekdanji najboljši igralec lige (leta 2017) združil moči z že omenjenim Butlerjem, medtem ko bi zvezdniškemu paru družbo na parketu delali naš Dragić, Dion Waiters, Justise Winslow,...

goran dragić dwayne wade Nova superekipa Šport Prestopna bomba v NBA, bo Dragič postal tolažilna nagrada? LeBron James Komaj zadihal Šport Pretresov še ni konec, Dragiću se odpira edinstvena priložnost
Komentarjev 1
  • Avatar Zintalissa
    Zintalissa 01:23 10.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice