Šport > Košarka
5155 ogledov

Fotografija Dončića navdušila navijače

Luka Dončić Twitter Dallas Mavericks
Privrženci Dallasa so opazili predvsem eno reč.

Luka Dončić je čas med sezonama izkoristil za dopust, a na njem pretirano ne sme počivati. "Pred njim je izjemno pomembno poletje. Ko osvojiš naslov 'rookie of the year', bodo vsi naslednje leto še trdneje nastopili proti tebi," je tako ob robu poletne lige NBA dejal trener slovenskega zvezdnika Rick Carlisle.

Ta tako pričakuje, da se bo Dončić v ZDA vrnil v odlični kondiciji: "Moral bo biti najboljše fizično pripravljen v svojem življenju. Mislim, da je v povprečju odigral 31 minut na tekmo, pričakujemo, da bo v naslednji sezoni moral igrati še več. To zahteva, da bo v izjemni fizični kondiciji. To se mora zgoditi že poleti. Na trening kampih se ne dviguje več fizična pripravljenost, poletje je tisto, ko moraš zadržati pravo kondicijo, ali pa priti v njo. Na kampu moraš samo ujeti ritem za igro s soigralci." 

Luka Dončić Lestvica Šport Tako visoko je Dončić v lovu na nagrado MVP lige NBA

Dolgoletni trener Dallasa je svojega izbranca obiskal tudi v Sloveniji, v franšizi iz Teksasa očitno budno spremljajo Dončićevo početje. Po mnenju mnogih navijačev uspešno. Ti so bili tako navdušeni nad fotografijo, ki so jo objavili na twitter profilu kluba. Na njej je Dončić s hišnim ljubljenčkom, a bolj kot prisrčni štirinožec, je med navijači odmeval izgled Slovenca. Ta je po njihovem mnenju izgubil kar nekaj kilogramov.

"Izgleda suh," je eden izmed komentarjev, "prihaja six pack," drugi, "izgubil je otroško maščobo. Dobro izgledaš, brat! MVP," pa tretji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice