Zelg prihaja v Ljubljano

Foto: Žurnal24 Zelg Galešić prihaja v Ljubljano. (Foto: Anže Petkovšek)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Zelg Galešić je ta konec tedna sodeloval na borilnem kampu na Rogli. Kmalu pa bo spet obiskal Slovenijo. 11. in 12. junija bo svoje znanje delil na seminarju v Ljubljani. Prijave do konca tedna!
Oglej si celoten članek

Dvaintridesetletni Zelg Galešić, eden od najboljših hrvaških MMA-borcev, je v svetu borilnih športov dobro znano ime. Odlični tekvandoist se je pred sedmimi leti prvič preizkusil v mešanih borilnih veščinah (MMA), kjer je navduševal v organizacijah Cage Rage, Pride in Dream. Galešić, ki se ga držita tudi vzdevka hrvaški čudežni deček in mali Cro-Cop, znan pa je predvsem kot Benkei (legendarni japonski bojevnik), se je ta mesec uspešno vrnil po dolgotrajni odsotnosti zaradi poškodbe. V Angliji je v prvi rundi nokavtiral Leeja Chadwicka.

Naslednja borba ga čaka julija, še prej pa lahko vsi navdušeni borci trenirate z njim v Ljubljani! Enajstega in dvanajstega junija bo v prostorih kluba Gepard dvodnevni seminar, ki ga ne gre zamuditi. Prijave so do konca tega tedna še možne na elektronskem naslovu spirit.klub@gmail.com, cena seminarja pa je 60 evrov. Na istem naslovu dobite tudi več informacij.

Zelg Galešić vas vabi na seminar v Ljubljano:


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.