Šport
35 ogledov

Zelg prihaja v Ljubljano

Zelg Galešić prihaja v Ljubljano. (Foto: Anže Petkovšek)
1/2
Žurnal24 main
Zelg Galešić je ta konec tedna sodeloval na borilnem kampu na Rogli. Kmalu pa bo spet obiskal Slovenijo. 11. in 12. junija bo svoje znanje delil na seminarju v Ljubljani. Prijave do konca tedna!

Dvaintridesetletni Zelg Galešić, eden od najboljših hrvaških MMA-borcev, je v svetu borilnih športov dobro znano ime. Odlični tekvandoist se je pred sedmimi leti prvič preizkusil v mešanih borilnih veščinah (MMA), kjer je navduševal v organizacijah Cage Rage, Pride in Dream. Galešić, ki se ga držita tudi vzdevka hrvaški čudežni deček in mali Cro-Cop, znan pa je predvsem kot Benkei (legendarni japonski bojevnik), se je ta mesec uspešno vrnil po dolgotrajni odsotnosti zaradi poškodbe. V Angliji je v prvi rundi nokavtiral Leeja Chadwicka.

Naslednja borba ga čaka julija, še prej pa lahko vsi navdušeni borci trenirate z njim v Ljubljani! Enajstega in dvanajstega junija bo v prostorih kluba Gepard dvodnevni seminar, ki ga ne gre zamuditi. Prijave so do konca tega tedna še možne na elektronskem naslovu spirit.klub@gmail.com, cena seminarja pa je 60 evrov. Na istem naslovu dobite tudi več informacij.

Zelg Galešić vas vabi na seminar v Ljubljano:


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.