Zelo dobra novica za slovensko izbrano vrsto

Foto: Anže Petkovšek Slovenija - Avstrija
Naturalizirani slovenski reprezentant ima nov klub.
Oglej si celoten članek

Naturalizirani Američan Jordan Morgan ima nov klub, njegov izbor pa bo razveselil tudi vodilne može na Košarkarski zvezi Slovenije. Center, ki je slovenski dres oblekel na dveh letošnjih tekmah v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo in bil proti Madžarski in Avstriji eden najboljših na parketu, je namreč podpisal za ruski Unics iz Kazana.

Selektor Zdaj trije naturalizirani: Omić mora razčistiti pri sebi

Slovenski reprezentant je imel kar nekaj ponudb s strani evroligašev, zanj so se ogreli tudi pri grškem velikanu Panatjinaikosu, na seznamu želja pa je bil tudi pri Cedeviti Olimpiji. V primeru, da bi se sicer odločil za enega izmed evroligaških klubov, zaradi prepletanja urnikov med Evroligo in kvalifikacjskimi ciklusi ne bi bil na voljo reprezentanci. Njegova selitev v Rusijo je tako dobra novica za slovensko izbrano vrsto, ki sicer po neprepričljivih predstavah v zadnjem obdobju še išče novega selektorja. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.