Ženo ponujal preko spleta, prodal tuj avtomobil ter pristal v zaporu

Foto: Profimedia
Tomaš Repka bo zaradi prevare v zaporu moral odsedeti 15 mesecev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji češki nogometni reprezentant Toamš Repka je bil na Češkem obsojen na 15 mesecev zaporne kazni zaradi prevare. Sodišče v Pragi je kaznovalo Repko, ker je ta neki ženski prodal luksuzni avtomobil, za katerega pa se je izkazalo, da sploh ni njegov.

Advokati nekdanjega branilca praške Sparte, Fiorentine in West Hama so se na odločitev sodišča pritožili, prav tako pa se je na odločitev pritožil tudi državni tožilec.

Repka je tako že drugič prejel zaporno kazen, saj je bil 45-letnik obsojen že lani, ko je na spletu ponujal spolne usluge svoje nekdanje žene neznacem, ne da bi ona sploh vedela za to. Toda 43-kratni reprezentant Češke, ki je svojo kariero zaključil pred petimi leti, zapora še ni videl, saj mu je uspelo kazen spremeniti v družbeno-koristno delo. Ali se mu bo ponovno uspelo izvleči, ali pa bo tokrat pristal za zapahi, bo znano po odločitvi pritožnega sodišča.

Škandal Legendarni nogometaš gre v zapor, ker je ponujal ženo na spletu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.