Šport > Nogomet
764 ogledov

Ženo ponujal preko spleta, prodal tuj avtomobil ter pristal v zaporu

Tomaš Repka
Tomaš Repka bo zaradi prevare v zaporu moral odsedeti 15 mesecev.

Nekdanji češki nogometni reprezentant Toamš Repka je bil na Češkem obsojen na 15 mesecev zaporne kazni zaradi prevare. Sodišče v Pragi je kaznovalo Repko, ker je ta neki ženski prodal luksuzni avtomobil, za katerega pa se je izkazalo, da sploh ni njegov.

Advokati nekdanjega branilca praške Sparte, Fiorentine in West Hama so se na odločitev sodišča pritožili, prav tako pa se je na odločitev pritožil tudi državni tožilec.

Repka je tako že drugič prejel zaporno kazen, saj je bil 45-letnik obsojen že lani, ko je na spletu ponujal spolne usluge svoje nekdanje žene neznacem, ne da bi ona sploh vedela za to. Toda 43-kratni reprezentant Češke, ki je svojo kariero zaključil pred petimi leti, zapora še ni videl, saj mu je uspelo kazen spremeniti v družbeno-koristno delo. Ali se mu bo ponovno uspelo izvleči, ali pa bo tokrat pristal za zapahi, bo znano po odločitvi pritožnega sodišča.

Erbova Škandal Šport Legendarni nogometaš gre v zapor, ker je ponujal ženo na spletu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.