Zgodba, ki se je začela pred 30 leti, dobila epilog

Foto: Print Screen boštjan nachbar
Slovenski košarkar je ob slovesu od kariere spomnil na svoje začetke.
Oglej si celoten članek

Boštjan Nachbar je s čustvenim zapisom sklenil bogato športno kariero, ki se je začela pred več kot dvajsetimi leti pri ljubljanski Union Olimpiji. 

Čustveno slovo Slovenski košarkarski as končal kariero

206 centimetrov visoki "Boki" se je nad košarkarsko žogo navduševal že v rani mladosti, o čemer priča simpatičen posnetek, ki ga je ob slovesu objavil na svojem Twitter profilu.

"Fant z žogo pred 30 leti. Moji prvi košarkarski koraki. Danes se potovanje končuje. Iskrena hvala vsem, ki ste mi pomagali uresničiti moje sanje," je zapisal.

Več o karieri nekdanjega slovenskega reprezentanta in vsebino pisma, s katerim je tudi uradno končal športno pot, si preberite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.