Zgodilo se je prvič v 1082 tekmah

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Največji zvezdnik lige NBA je moral predčasno s parketa.
Oglej si celoten članek

Cleveland Cavaliers so v noči na sredo na domačem parketu zlahka ugnali Miami Heat s tokrat zadržanim Goranom Dragićem. LeBron James pa bo imel na srečanje proti svoji bivši ekipi vseeno grenak spomin.

NBA LeBron premočan za nerazpoloženega Dragića

James, ki je v ligi NBA že 15 let, je med elitno konkurenco doslej odigral 1082 tekem, tokrat pa se je prvič zgodilo, da je bil izključen. Sodnik Kane Fitzgerald mu je hitro dosodil dve tehnični napaki, potem ko je zvezdnik Cavsov ostro protestiral po nedosojenem prekršku.

"Kliče Goran!" Kakšen polom! Katastrofalno imitiranje slovenskega naglasa!

Incident se je zgodil ob koncu tretje četrtine, do takrat je "kralj James" v statistiko vpisal 21 točk, 12 skokov, šest asistenc in pet ukradenih žog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.