Šport > Košarka
9455 ogledov

Kakšen polom! Katastrofalno imitiranje slovenskega naglasa!

Dwyane Wade Goran Dragić Miami Heat Dwyane Wade in Goran Dragić sta bila soigralca pri Miamiju.
Radijska postaja v Miamiju si je privoščila Gorana Dragića. Šala se ni ravno posrečila.

V noči na sredo po srednjeevropskem času so košarkarji Miami Heat gostovali pri Cleveland Cavaliers in doživeli prepričljiv poraz (108:97) ob skromni predstavi Gorana Dragića.

Cleveland Cavaliers Miami Heat NBA Šport LeBron premočan za nerazpoloženega Dragića

Pri domačih sta ekipo s Floride najbolj toplo pozdravila LeBron James in Dwyane Wade. Prvi je z Vročico osvojil dva šampionska prstana v ligi NBA, drugi še enega več.

Goran Dragić Kyrie Irving Miami Heat Boston Celtics MVP v NBA Šport Kakšna čast za Gorana Dragića

Pred srečanjem je radijska postaja iz Miamija skušala ponovno združitev Wada in Dragića, ki sta si nekaj časa delila slačilnico, začiniti s humorjem. 

V imitiranem telefonskem klicu, v katerem Dragić pusti sporočilo Wadu, je naglas slovenskega reprezentanta precej rusko obarvan, v njegov govor so umestili očitno ruske besede. Posnetek za slovenske poslušalce ni nič kaj zabaven, morda so na Floridi vse skupaj sprejeli drugače.

Dragon

Gogi pokliče Dwyana (audio) 😜 Goran Dragić je pred nocojšnjim srečanjem Miamija in Clevelanda poklical nekdanjega soigralca Dwyana Wada ter mu pustil nekaj sporočil. 😂 Seveda gre le za šalo radijske postaje iz Miamija, kjer je “Gogi pokliče” eden izmed popularnih skečev. 😁

Objavil/a NBA Slovenija dne 28. november 2017
Komentarjev 1
  • maresem 14:22 29.november 2017.

    Idioti jenkijevski