Zgodilo se je prvič v 124-letni zgodovini

Foto: Epa
Foto: Epa
Tradicionalno tekmovanje bodo skušali izvesti jeseni.
Oglej si celoten članek

Lokalne oblasti v zvezni državi Massachusetts v Združenih državah Amerike in Bostonska atletska zveza sta se zaradi nevarnosti širjenja novega koronavirusa odločili, da prestavita bostonski maraton, ki bi moral biti na sporedu 20. aprila.

Tekmovanje, na katerem bi moralo nastopiti več kot 30.000 tekačev, bodo skušali izvesti 14. septembra, so še sporočili v izjavi za javnost. 

Koronavirus Panika pri Juventusu, več kot sto ljudi v izolaciji!

Gre sploh za prvo prestavitev bostonskega maratona v njegovi 124-letni zgodovini.

Britanske oblasti so v sodelovanju z vodstvom tekmovanja zaradi nevarnosti širjenja novega koronavirusa prestavile londonski maraton, ki bi moral biti na sporedu 26. aprila.

Novico je sporočil direktor dogodka Hugh Basher in dodal, da bodo skušali enega največjih maratonov na svetu organizirati 4. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.