Zgodovinski trenutek obeležili s prisrčno podobo malega Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Le še en dan nas loči od začetka All-Star vikenda za košarkarje v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

V petek se bo v Chicagu začel letošnji NBA All-Star. Na njem bo vidno vlogo igral Luka Dončić. Mladi Slovenec se bo v petek z ekipo Sveta meril proti zasedbi ZDA na obračunu vzhajajočih zvezd, v nedeljo pa bo, kot član prve peterke, sodeloval še na glavnem dogodku - tekmi vseh zvezd.

Dončić je na tekmi vzhajajočih zvezd, kjer igrajo košarkarji, ki so v ligi prvo ali drugo sezono, nastopal že v lanski sezoni. Izjemne predstave v tekočem tekmovalnem obdobju pa so mu prinesle še večjo potrditev.

Pri Dallas Mavericks so okrog Ljubljančana zgradili ekipo za prihodnja leta, na svojega zvezdnika pa so še kako ponosni.

Show v Dallasu Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić...

Pred odhodom v "vetrovno mesto" so na družbenih omrežjih Dončićev uspeh zaznamovali s prav posebno fotografijo. Objavili so namreč Lukovo podobo v rosnih letih, ko v rokah drži dve žogi. "Sanje se uresničujejo," so pripisali. Na svojih družbenih kanalih je objavo delil tudi Dončić in poskrbel za kopico všečkov.

V noči na petek je Slovenec sicer spremljal napeto srečanje med Boston Celtics in Los Angeles Clippers, ki so ga po dveh podaljških dobili Kelti.

NBA Dva podaljška v Bostonu, Grom pregnal Pelikane

Nekaj ur pred tem se je navduševal nad zmago svojega nekdanjega kluba madridskega Reala v španskem pokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.