Šport > Košarka
23208 ogledov

Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić...

Boban Marjanović Reševalni pas/Twitter
Srbski navijači v Dallasu so bili navdušeni, ko so zaslišali svojega junaka peti hit Šabana Šaulića.

Srbski košarkar ter soigralec Luke Dončića pri Dallas Mavericks, Boban Marjanović, s svojimi 224 centimetri ne velja za enega izmed najelegantnejših igralcev na svetu, a je zaradi svojega humorja ter dobre volje eden izmed najbolj popularnih igralcev v ligi, navijači v Dallasu pa ga naravnost obožujejo.

Na tekmi "Bobijevega" Dallasa s Sacramentom pa se je tokrat na tribuni znašel tudi velik del srbske skupnosti, ki sicer živi v Dallasu, ter je prišel vzpodbujati svojega košarkarskega heroja.

dončić porzingis Nora statistika Šport O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila' luka dončić Obračunala Šport Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti

Imeli so priložnost videti novo fenomenalno predstavo našega Luke Dončića, ki se je po poškodbi spektakularno vrnil s 33 točkami, 8 asistencami in 12 skoki, ravnodušne pa jih ni pustil niti njihov Bobi, ki je na veliko presenečenje celotne dvorane zadel trojko, Mavericks pa so tekmo dobili s 130:111.

Toda prava zabava je sledila šele po koncu tekme, saj so srbski navijači navdušeni nad svojim orjakom ostali v dvorani še dolgo po zadnjem sodniškem žvižgu, njihovo vztrajnost pa je nagradil Marjanović, ki se je pojavil z mikrofonom in srbsko zastavo, nato pa za svoje rojake zapel pesem Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad".

vlade divac Trda mu prede Šport Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo porzingis dončić Manjkal 7 tekem Šport Manjkal je sedem tekem, zdaj pa se je tako vrnil
Komentarjev 2
Sorodne novice