Šport > Košarka
3126 ogledov

Dončić s temi besedami razblinil vse dvome

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski ljubitelji košarke so nestrpno pričakovali novice iz tabora Teličkov.

Luka Dončić je že nekaj časa na stranskem tiru zaradi poškodbe gležnja, rehabilitacija pa je, kot kaže, pri koncu.

Anna Chapman Kristaps Porzingis Mavs Video Šport Dončićev Dallas počastil tragično umrlega desetletnika in objokano mamo

Po ponedeljkovi tekmi proti Utah Jazz je trener Dallasa Rick Carlisle razkril, da bo Dončić verjetno na voljo za sredino srečanje proti Sacramento Kings.

Za potrditev je bilo treba počakati do torkovega dopoldanskega treninga (po lokalnem času, op. a.) zasedbe iz teksaške metropole.

Michael Kidd-Gilchrist Okrepitev Šport Drugi izbor nabora leta 2012 novi član Dallasa

Dončićevo telo je, potem ko je dan prej prvič po poškodbi sodeloval v igri pet na pet, reagiralo dobro in slovenski reprezentant je to tudi poudaril.

"Pripravljen sem," je bilo kratko Dončićevo sporočilo na treningu prisotnim novinarjem, s katerim je razblinil vse dvome glede prihajajočega obračuna v American Airlines Centru.

A to še ni bilo vse. Zaradi poškodbe je bila pod vprašajem tudi Dončićeva udeležba na All-Star vikendu v Chicagu. 

Slovenec je sedmi sili zatrdil, da bo v "vetrovnem mestu" sodeloval tako na tekmi vzhajajočih zvezd v petek, kot na osrednjem dogodku v nedeljo ponoči po srednjeevropskem času.

Dallas je na sedmem mestu v zahodni konferenci, a še vedno čvrsto drži položaj za preboj v končnico. Mavericks so pri 32 zmagah in 22 porazih, brez Dončića so na zadnjih sedmih srečanjih doživeli štiri neuspehe.

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 2
Sorodne novice