Šport > Košarka
612 ogledov

Drugi izbor nabora leta 2012 novi član Dallasa

Michael Kidd-Gilchrist Profimedia
Luka Dončić in soigralci so dobili pomoč.

Košarkarsko moštvo Dallas Mavericks je podpisalo pogodbo z Michaelom Kidd-Gilchristom, poročajo mediji prek velike luže. Telički so se morali zavoljo prostora v kadru odreči Avstralcu Ryanu Broekhoffu. Prvi je novico o podpisu pogodbe s Kidd-Gilchristom potrdil priznani novinar za ligo NBA Shams Charnia, ki piše za The Athletic.

Nekdanji košarkar Charlotte Hornets je v ponedeljek uradno postal prost igralec, v ligi NBA pa velja za dobrega branilca. Šestindvajsetletnik iz Philadelphie je v letošnji sezoni zbral 12 tekem za Charlotte, v povprečju pa je na tekmo dosegel štiri točke in tri skoke.

Michael Kidd-Gilchrist Okrepitev Šport Dončić tik pred tem, da dobi pomoč nekdaj drugega na naboru

Vso kariero je igral v dresu Charlotta, ki ga je kot drugega po vrsti izbral na naboru leta 2012. Za sršene je odigral 433 tekem in v povprečju dosegel 8,6 točke ter 5,5 skoka na tekmo, v zadnjih dveh sezonah pa je bila njegova vloga v moštvu vse manjša.

Kidd-Gilchrist bo povečal konkurenco na krilnih položajih, kar je bila vseskozi želja Dallasa v prestopnem roku in kasneje, ko je ta potekel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice