Šport > Košarka
1872 ogledov

O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila'

dončić porzingis Reševalni pas/Twitter
Uspešna vrnitev Luke Dončića ni bila edina svetla točka ob zmagi Dallasa nad Sacramento Kings.

Luka Dončić se je po poškodbi desnega gležnja vrnil z dvojnim dvojčkom proti ekipi, ki je na naboru namesto njega izbrala Marvina Bagleyja III, kar bi lahko krojilo nadaljno usodo generalnega direktorja Vladeta Divca.

vlade divac Trda mu prede Šport Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo

Ob Dončiću se je tokrat razigral tudi Kristaps Porzingis, kar je bil letos dokaj redek pojav. Latvijec je bil doslej precej bolj učinkovit takrat, ko Dončića ni bilo v ekipi, medtem sta skupaj redko zabeležila res udarno statistiko.

Tudi Porzingis je nedavno priznal, da je proces iskanja prave kemije še vedno v teku in da imata evropska zvezdnika v tem pogledu še precej rezerve.

luka dončić Prvi namestnik Šport Priznal, da stvari z Dončićem ne "štimajo", kot bi morale

Sinoči sta Dončić in Porzingis delovala povsem usklajeno in uprizorila eno najboljših skupnih predsta v letošnji sezoni. Latvijec je zbral 27 točk, 13 skokov, pet podaj in tri blokade, Dončić pa 33 točk, 12 skokov in osem podaj.

Oba sta bila zelo uspešna pri metu iz igre, Dončić je zadel 56 odstotkov vseh poskusov, Porzingis kar 69.

porzingis dončić Manjkal 7 tekem Šport Manjkal je sedem tekem, zdaj pa se je tako vrnil

"Danes sva izgledala zelo dobro. Luka se je zelo izkazal v komunikaciji, kje in kdaj si želim žogo. Tudi on se privaja na igranje ob meni. Vedno bolj me zna poiskati na mestih, kjer se počutim najbolj udobno, tam nekje na polrazdalji. Počasi se bodo stvari poklopile. Sčasoma bova postala še boljša," je prepričan Porzingis.

luka dončić Obračunala Šport Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.