Zgodovinsko: Galatasaray danes vodi trenerka?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sobota, 13. april 2013, bi lahko postal zgodovinski dan za evropski in svetovni nogomet, saj bi ob suspenzu glavnega trenerja Galatasaraya Fatiha Terima in njegovih pomočnikov turškega prvaka na nocojšnji ligaški tekmi proti Karabüksporju lahko vodila trenerka Duygu Erdoğan. Po zadnjih informacijah bo to funkcijo vseeno opravljal trener vratarjev.
Oglej si celoten članek

Fatih Terim je zaradi izbruha na zadnji ligaški tekmi Galatasaraya dobil kar devet tekem kazni, Turška nogometna zveza (TFF) pa je kaznovala tudi njegova pomočnika Hasana Şaşa in Ümita Davalo z dvema oziroma eno tekmo prepovedi vodenja ekipe.

To pomeni, da bi trenersko vlogo na sobotni ligaški tekmi pri Karabüksporju lahko opravljala ženska trenerka Duygu Erdoğan, ki je poleg trenerja vratarjev Claudia Taffarela edina, ki bo lahko sedela na klopi aktualnih prvakov. Zadnje informacije iz Turčije govorijo o tem, da bo vlogo trenerja vseeno opravljal izkušeni Taffarel.

Čeprav točni vlogi Erdoğanove in legendarnega brazilskega vratarja Taffarela za sobotno tekmo nista definirani, bo to v vsakem primeru zgodovinski dogodek. Klubu se je pridružila pred letom in pol, ko je prevzela ženski del nogometne Galatasarayeve mladinske šole, pred kratkim pa je vodila tudi prvi trening moškega članskega moštva pred eno izmed pokalnih tekem.

Takole žonglira nova trenerka Galatasaraya:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.