Zidane: Messi si ne zasluži zlate žoge

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni francoski nogometaš Zinedine Zidane meni, da sta glavna kandidata za nagrado zlata žoga (Ballon d’Or) za najboljšega nogometaša na svetu Cristiano Ronaldo in Franck Ribery in ne Lionel Messi, ki je nagrado prejel lani, skupaj pa bil štirikrat proglašen za najboljšega nogometaša na svetu.
Oglej si celoten članek

"Upam, da bo nagrado dobil ali Ronaldo, ali Ribery. Oba si jo zaslužita. Če bi podelili dve zlati žogi, bi dal vsakemu eno, ker se podeljuje ena, pa naj odločijo drugi. Jaz se ne morem," pravi Zinedine Zidane, sicer pomočnik trenerja Real Madrida.

Zidane je v pogovoru z novinarji podrl svojega rojaka pri Realu Karima Benzemaja, ki se je znašel pod plazom kritik zaradi neučinkovite igre v dresu francoske reprezentance: "Vsi vemo, da že dolgo ni zabil gola za Francijo. Bolj pomembno je, da se trudi in kaže željo po dobrih predstavah. Še vedno je velik talent, ki lahko veliko da tako Franciji, kot Realu."

Zidane je spregovoril tudi o svojem odnosu z novim trenerjem Reala Italijanom Carlom Ancelottijem. Zidane je dejal, da Ancelotti že ima svoje pomočnike, ki bodo skrbeli za fizično pripravo nogometašev in treninge, sam pa bo bolj skrbel za ekipo in taktiko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.