Zidane pripravljen na trenersko delo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji francoski nogometaš Zinedine Zidane je sporočil, da si želi začeti samostojno trenersko kariero.
Oglej si celoten članek

Po zgledu številnih stanovskih kolegov se tudi Zinedine Zidane počasi pripravlja na samostojno trenersko pot. Trenutno sicer še pomaga Carlu Ancelottiju pri Realu iz Madrida, a bi se ob morebitni priložnosti poslovil in začel pisati svojo zgodbo.

"Realu želim povrniti za vse kar je klub storil zame, ampak moram napredovati. Vem kaj lahko naredim in kaj lahko prenesem na druge in mislim, da bom najbolj koristen kot trener. Poznam svoje meje in želje in rad bi videl, če mi uspe izpolniti ambicije. Želim trdo delati, se učiti in napredovati. Rad bi videl kako daleč lahko pridem," je dejal nekdanji francoski reprezentant.

Ob tem je tudi že malce namignil kako bi njegova ekipa igrala: "Moja ekipa bi bila uravnotežena, a bi stavila na napad. Igrali bi preprosto in napadalno."

Priznal je, da ima tudi že izbrane kandidate za pomočnike, a imen ni želel razkriti. Ob koncu govora se je zahvalil tudi Carlu Ancelottiju, trenerju madridskega Reala, saj pravi, da se je od njega veliko naučil. V isti sapi je izrazil hvaležnost tudi direktorju kluba Florentinu Perezu, saj pravi, da brez njega nikoli ne bi prestopil v kraljevi klub. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.