Zidane: Z Mourinhom nimam težav

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nogometaš Reala Madrida Zinedine Zidane se je vrnil v Francijo, kjer se bo še naprej kalil za vlogo trenerja. Francoz alžirskih korenin je zatrdil, da njegov odhod ni posledica slabega odnosa s Joséjem Mourinhom.
Oglej si celoten članek

Zinedine Zidane je po odhodu z mesta asistenta Joséja Mourinha in organizatorja v mladinski akademiji Reala za francoski kanal Sport365 zatrdil, da njegova odločitev ni posledica slabega odnosa s portugalskim trenerjem. ''V Realu sem se naučil, kako velik klub je od znotraj. Moja strast je, da bi bil vpleten v vsakodnevne aktivnosti na igrišču, zato sem se odločil, da se vrnem v Francijo, kjer se bom učil naprej. Z Mourinhom nisem imel nobenih težav, v bistvu sem se od njega veliko naučil,'' je povedal 40-letnik, ki si želi postati nogometni trener.
Foto: EPA zinedine zidane ''Učim se, da bi lahko postal dober trener. Če želiš postati dober trener, moraš imeti nadzor v slačilčnici. To je ključnega pomena. Želim si trenirati Francijo. To so sanje vsakega državljana, a pot do tja je še dolga,'' je dodal Zidane.

Zizou verjame v Realove možnosti, da osvoji špansko nogometno ligo, čeprav ima Barcelona osem točk prednosti. ''Madrid ni slabši od Barcelone in zaslužili so si zmagati na Camp Nouu. Še posebno v prvem polčasu,'' je zaključil Francoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.