Šport > Nogomet
27 ogledov

Zidane: Z Mourinhom nimam težav

zinedine zidane EPA
Nekdanji nogometaš Reala Madrida Zinedine Zidane se je vrnil v Francijo, kjer se bo še naprej kalil za vlogo trenerja. Francoz alžirskih korenin je zatrdil, da njegov odhod ni posledica slabega odnosa s Joséjem Mourinhom.

Zinedine Zidane je po odhodu z mesta asistenta Joséja Mourinha in organizatorja v mladinski akademiji Reala za francoski kanal Sport365 zatrdil, da njegova odločitev ni posledica slabega odnosa s portugalskim trenerjem. ''V Realu sem se naučil, kako velik klub je od znotraj. Moja strast je, da bi bil vpleten v vsakodnevne aktivnosti na igrišču, zato sem se odločil, da se vrnem v Francijo, kjer se bom učil naprej. Z Mourinhom nisem imel nobenih težav, v bistvu sem se od njega veliko naučil,'' je povedal 40-letnik, ki si želi postati nogometni trener.

zinedine zidane | Avtor: EPA EPA
''Učim se, da bi lahko postal dober trener. Če želiš postati dober trener, moraš imeti nadzor v slačilčnici. To je ključnega pomena. Želim si trenirati Francijo. To so sanje vsakega državljana, a pot do tja je še dolga,'' je dodal Zidane.

Zizou verjame v Realove možnosti, da osvoji špansko nogometno ligo, čeprav ima Barcelona osem točk prednosti. ''Madrid ni slabši od Barcelone in zaslužili so si zmagati na Camp Nouu. Še posebno v prvem polčasu,'' je zaključil Francoz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.