Šport > Nogomet
16 ogledov

Mou napadel Özila: "Misliš, da si Zidane?"

nuri sahin jose mourinho EPA
Iz slačilnice Real Madrida je pred nedeljskim derbijem z Barcelono priplavala nova anekdota, ki opisuje vroč pogovor med trenerjem Joséjem Mourinhom in njegovimi igralci ob polčasu domače tekme proti Deportivu.

"Nikogar od vas se ne bojim. Nikogar," je José Mourinho kljub vodstvu Real Madrida oštel svoje varovance. Še posebej se je lotil nemškega reprezentanta Mesuta Özila, bojda celo tako ostro, da so nekateri njegovi soigralci od Portugalca zahtevali, naj zniža svoj ton. Sergio Ramos je, kot smo že poročali, ob povratku na igrišče oblekel Özilov dres.

"Ti misliš, da si Zidane?" naj bi med drugim Özilu zabrusil Mourinho, poroča El Confidencial. Ko je razočarani Özil izvedel, da v drugem polčasu ne bo igral, je razočaran na tla vrgel brisačo, Ramos pa je vzel njegov dres.

Mourinho je nato razburjen zapustil slačilnico in se na klop usedel že pet minut pred začetkom nadaljevanja, ko tam ni bilo še nikogar. Pepe, eden izmed strelcev v drugem polčasu, je po zadetku stekel do portugalskega trenerja in ga objel.

Video Mourinhovih reakcij na igro Özila in njegov zgodnji prihod na drugi polčas:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.