Zidanškova na Otoku manj uspešna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Polfinalistka Roland Garrosa je izpadla v prvem krogu.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek, polfinalistka nedavnega odprtega prvenstva Francije, se v Wimbledonu poslavlja že po uvodnem nastopu. S 7:5 in 6:4 v nizih jo je po uri in 18 minutah igre ugnala osma nosilka Čehinja Karolina Pliškova.

Zidanškova je dvoboj odlično začela in vodila s 3:0, 4:1 in 5:2, nato pa dovolila preobrat. V drugem nizu pa je Čehinja Slovenki odvzela servis v peti igri in prednosti ni več izpustila iz rok.

Organizatorjem tretjega turnirja velike četverice v sezoni sicer še naprej veliko težav povzroča dež. Večji del ponedeljkovega sporeda prvega kroga so prestavili na danes, podobo pa se je zgodilo tudi z današnjimi tekmami. Med 20 prestavljenimi obračuni v ženski konkurenci je tudi dvoboj Slovenke Kaje Juvan proti Švicarki Belindi Bencic.

 

V sredo bo poleg Juvanove na sveto travo stopil tudi Aljaž Bedene. Njegov tekmec v prvem krogu bo Francoz Corentin Moutet.

Med najvišje postavljenimi igralci in igralkami so si med drugimi danes napredovanje v drugi krog zagotovili prva nosilka Avstralka Ashleigh Barty, četrti nosilec Nemec Alexander Zverev in devetopostavljeni Argentinec Diego Schwartzman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.