Zlatan se vrača! Morda ...

Foto: Epa
Foto: Epa
Švedskega zvezdnika je zamikal nastop na svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović ne izključuje vrnitve v izbrano vrsto Švedske, poročajo agencije. Za časnik Aftonbladet je nogometaš Manchester Uniteda povedal, "da mu je težko gledati nekdanje kolege na zelenici, njega pa ni zraven".

"Pogrešam reprezentanco," je še povedal nogometaš, ki se je od reprezentančnega dresa poslovil po evropskem prvenstvu 2016 v Franciji, trenutno pa sanira poškodbo kolena. Kot pravi 36-letni Ibrahimović, po okrevanju tudi vrnitev v izbrano vrsto ni izključena.

Morda se bo to zgodilo v kratkem, saj se Švedska pripravlja na poletno svetovno prvenstvo v Rusiji. Tam se bo v predtekmovanju pomerila z Mehiko, Južno Korejo in svetovno prvakinjo Nemčijo. "Bomo videli. Pojdimo korak za korakom. Zdaj se moram skoncentrirati na prave stvari," pa dodaja nogometaš.

Nič več prvi Ibrahimović po desetletju dobil naslednika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.