Evropskega prvaka "odrešil" Slovenec

Foto: Profimedia edo murić luka dončić
Zlati slovenski košarkar Edo Murić je podpisal novo pogodbo.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Edo Murić bo kariero nadaljeval v poljskem klubu Stelmet Zielona Gora. Pogodbo je podpisal do konca naslednje sezone, poroča spletna stran kluba.

"Edo bo zagotovo dodal karakter naši ekipi. Gre za močnega in pogumnega igralca, ki lahko igra na položajih 3 in 4. V tej sezoni ni veliko igral, zato bo potreboval več časa, da se vrne v ritem. Od prvega treninga bomo trdo delali. Murić je košarkar z velikim potencialom in karakterjem," je ob podpisu pogodbe dejal slovenski trener na klopi poljskega prvoligaša Andrej Urlep.

Foto: Profimedia Edo Murić

Član zlate slovenske selekcije je pred štirinajstimi dnevi zaključil trimesečno epizodo v turškem evroligašu Anadolu Efesu, Zielona Gora, trenutno drugouvrščena ekipa poljskega prvenstva, ki nastopa v Fibini ligi prvakov, pa je njegov sedmi klub v karieri po Parkljih, Škofji Loki, Krki, Partizanu in turškem Banvitu.

Hitro slovo Zlati slovenski košarkar ostal brez službe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.