Šport > Košarka
1347 ogledov

Evropskega prvaka "odrešil" Slovenec

edo murić luka dončić Edo Murić in Luka Dončić.
Zlati slovenski košarkar Edo Murić je podpisal novo pogodbo.

Slovenski košarkarski reprezentant Edo Murić bo kariero nadaljeval v poljskem klubu Stelmet Zielona Gora. Pogodbo je podpisal do konca naslednje sezone, poroča spletna stran kluba.

"Edo bo zagotovo dodal karakter naši ekipi. Gre za močnega in pogumnega igralca, ki lahko igra na položajih 3 in 4. V tej sezoni ni veliko igral, zato bo potreboval več časa, da se vrne v ritem. Od prvega treninga bomo trdo delali. Murić je košarkar z velikim potencialom in karakterjem," je ob podpisu pogodbe dejal slovenski trener na klopi poljskega prvoligaša Andrej Urlep.

Edo Murić | Avtor: Profimedia Profimedia

Član zlate slovenske selekcije je pred štirinajstimi dnevi zaključil trimesečno epizodo v turškem evroligašu Anadolu Efesu, Zielona Gora, trenutno drugouvrščena ekipa poljskega prvenstva, ki nastopa v Fibini ligi prvakov, pa je njegov sedmi klub v karieri po Parkljih, Škofji Loki, Krki, Partizanu in turškem Banvitu.

Finale Eurobasket, Slavje Hitro slovo Šport Zlati slovenski košarkar ostal brez službe

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice