Zlati slovenski košarkar ostal brez službe

Foto: Profimedia
V elitnem evropskem košarkarskem tekmovanju bo, vsaj zaenkrat, en Slovenec manj.
Oglej si celoten članek

Po petkovem tesnem porazu proti Baskonii (81:82) v okviru 12. kola Evrolige je turški klub Anadolu Efes sporočil, da se je razšel z Edom Murićem.

Razbil Barço To je ob Dončićevih mojstrovinah čivknil Porzingis

26-letni slovenski rerpezentant je za Efes v letošnji sezoni igral zgolj v Evroligi, povprečno je beležil po dve točki in dva skoka na tekmo ob skromni minutaži. Ob omenjenem porazu v petek ni stopil na parket.

Murić je v času EuroBasketa 2017 z Efesom podpisal enoletno pogodbo z možnostjo enoletnega podaljšanja. Tako je v zgolj nekaj mesecih v Carigradu občutil veselje ob evropskem naslovu Slovenije in grenkobo ob prekinitvi pogodbe.

Odzivi Pred številnimi ogledniki navdušil internet

V Efes se je pred kratkim preselil še en Slovenec Zoran Dragić, ki je pred tem prekinil pogodbo z milansko Olimpio, še enim kolektivom iz Evrolige.

Evroliga Dragić z največjo minutažo

Murić je kariero začel v ljubljanskih Parkljih, nadaljeval pa v Škofji Loki, novomeški Krki, Partizanu in turškem Banvitu.

Anadolu Efes se je od Murića poslovil na družbenih omrežjih in se mu zahvalil za njegovo udejstvovanje v belo-modrem dresu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:32 16. December 2017.

    Madonca,eni so tako glasni in pljuvajo po muslimanih in vahabitih itd,pa drugi strani pa mu zeli ,da najde klub.Razgledanost in …

  • 18:33 16. December 2017.

    Želim mu, da najde klub, žal pa ni nič pokazal za izbrano vrsto.

  • 14:51 16. December 2017.

    Edo,ne obupaj,našel boš svoj klub,drži se junak

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.