Zlatko Zahović je s tem poslom zatresel Slovenijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V slovenski Prvi ligi TS se obeta odmeven prestop, ki nikakor ne bo všeč pristašem Olimpije.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Maribora se pripravljajo na povratno srečanje play-offa za Ligo Evropa proti bolgarskemu Ludogorcu, potem ko so na prvi tekmi izvlekli zanje ugoden remi (0:0).

Dan D Za evropsko jesen, evre in dodatno spoštovanje

V četrtek bo Ljudski vrt tako upal na še eno evropsko jesen, na srečanju pa se bo štajerskemu občinstvu najbrž zadnjič predstavil branilec Saša Ivković, ta se bo namreč preselil v Združene arabske emirate, točneje v tamkajšnji klub Baniyas. Po pisanju časnika EkipaSN bo klubska blagajna Maribora po prestopu Srba bogatejša za 1,5 milijona evrov.

LIGA EVROPA, play-off (povratna tekma):
Maribor - Ludogorec
četrtek, 29.8. ob 2015 na SK1
(studio pred tekmo ob 19.30)

Maribor bo torej moral zakrpati luknjo v obrambi in športni direktor Zlatko Zahović je že našel ustrezno rešitev. Ivkovića bo zamenjal njegov vrstnik, od lanskega leta tudi članski slovenski reprezentant - Nemanja Mitrović.

Šestindvajsetletnik je pred dvema letoma iz Olimpije prestopil v poljski klub Jagiellonia Białystok in tam v dveh sezonah zbral 57 nastopov. Na začetku letošnjega tekmovalnega obdobja ni zadovoljen s svojim statusom in želi zamenjati sredino. Maribor naj bi zanj plačal le 150.000 evrov, poroča EkipaSN.

Foto: Profimedia Nemanja Mitrović

Mitrović, ki je zbral tri nastope za A selekcijo Slovenije, je pred prestopom kar štiri leta igral za Olimpijo in nosil celo njen kapetanski trak. Ob odhodu iz Ljubljane se je Mitrović, ki je svojo nogometno pot začel v Kamniku, na družbenih omrežjih s čustvenimi besedami poslovil od zeleno-belih.

"Dragi moji, napočil je čas mojega začasnega odhoda. Moj dom je zmajevo gnezdo! Hvala navijači, hvala prijatelji, hvala Olimpija! Jaz imam zeleno srce," je takrat zapisal branilec.

V kolikor bo Mitrović podpisal za Maribor, ga navijači Olimpije najbrž ne bodo več gledali z enakimi očmi. A še zdaleč ni prvi ljubljenec ljubljanskih navijačev, ki bo prestopil v tabor večnih rivalov. Kultni status je pri navijačih užival tudi Dare Vršič, v letošnjem prestopnem roku pa se je iz Stožic v Ljudski vrt preselil Rok Kronaveter.

Video Silovito neurje opustošilo Zasavje, stotine ljudi pa skakalo od veselja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:33 27. Avgust 2019.

    Vse skupaj je ena fuzbalska beda, saj jih prodajajo kot hruške.

  • kbm
    21:17 27. Avgust 2019.

    Kdor zna, zna. Bravo ZZ TOP.

  • 15:56 27. Avgust 2019.

    S telem dibidusem si delate negativno reklamo , kajti za njega noče nobeden južno od Slovenskih Konjic niti slišati !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.