Zlomljeno vretence in kraste Hildeja

Foto: Reuters tom hilde padec Foto: Reuters tom hilde padec Foto: Reuters tom hilde padec Foto: Reuters tom hilde padec Foto: Reuters tom hilde padec Foto: Reuters tom hilde padec
Norvežan Tom Hilde je na petkovi tekmi novoletne skakalne turneje v Obertdorfu doživel grozovit padec. Odnesel jo je kar srečno, z zlomljenim osmim vretencem. Pošteno opraskan po obrazu pa je že poziral novinarjem, in to nasmejan! Povezavo do galerije s padcem najdete v članku.
Oglej si celoten članek

Takole je po skakalnici v petek zgrmel Tom Hilde. "Zdravniki pravijo, da v tej zimi ne bom več skakal. Nič me ne boli, toda čutim, da v hrbtu ni vse, kot bi moralo biti," je dejal 24-letni Norvežan, ki so ga iz bolnišnice izpustili v soboto, tako da se je na prizorišču druge tekme turneje v Garmisch-Partenkirchnu lahko udeležil krajše novoletne zabave norveške reprezentance. Sezona zanj je bržkone že končana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.