Zmaga Comi, Stanovnik 43.

Foto: Žurnal24 Marc Coma v akciji. V galeriji si oglejte več osupljivih prizorov z relija. (Fot Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Tretjo etapo relija Dakar 2011 je med motociklisti najhitreje prevozil Španec Marc Coma. Miran Stanovnik jo je končal na 43. mestu.
Oglej si celoten članek

Španec Marc Coma (KTM) je zmagovalec tretje etape relija Dakar 2011 med motociklisti. Na 752 kilometrov dolgi etapi od Tucumana do Jujuya v Argentini je bil edini slovenski udeleženec relija Miran Stanovnik (KTM) 43., zaostal je 46 minut. V skupnem seštevku je vodstvo obdržal Francoz Cyril Despres (KTM), ki je bil tokrat drugi. Pred Como pa ima zdaj le še 14 sekund naskoka.

Stanovnik je skupno na 36. mestu (+ 1:19). Zaradi okvare motorja je zaostal 46 minut, večino zaostanka si je privozil v prvem delu etape, ko je moral ustaviti ter odpraviti napako. "Vse to sem vzel kot del Dakarja, zelo malo tekmovalcev bo prišlo na cilj brez težav, jaz sem bil pač prvi na vrsti," se zaradi slabšega dosežka ni obremenjeval Stanovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.