Šport
14 ogledov

Zmaga Comi, Stanovnik 43.

Marc Coma v akciji. V galeriji si oglejte več osupljivih prizorov z relija. (Fot
1/18
Žurnal24 main
Tretjo etapo relija Dakar 2011 je med motociklisti najhitreje prevozil Španec Marc Coma. Miran Stanovnik jo je končal na 43. mestu.

Španec Marc Coma (KTM) je zmagovalec tretje etape relija Dakar 2011 med motociklisti. Na 752 kilometrov dolgi etapi od Tucumana do Jujuya v Argentini je bil edini slovenski udeleženec relija Miran Stanovnik (KTM) 43., zaostal je 46 minut. V skupnem seštevku je vodstvo obdržal Francoz Cyril Despres (KTM), ki je bil tokrat drugi. Pred Como pa ima zdaj le še 14 sekund naskoka.

Stanovnik je skupno na 36. mestu (+ 1:19). Zaradi okvare motorja je zaostal 46 minut, večino zaostanka si je privozil v prvem delu etape, ko je moral ustaviti ter odpraviti napako. "Vse to sem vzel kot del Dakarja, zelo malo tekmovalcev bo prišlo na cilj brez težav, jaz sem bil pač prvi na vrsti," se zaradi slabšega dosežka ni obremenjeval Stanovnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.