Zmaga Madžarov, položaj na lestvici vse bolj zapleten

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na svetovnem prvenstvu divizije I v Budimpešti je bila v četrtek odigrana ena tekma.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Madžarske so v prvi tekmi četrtega kola skupine A svetovnega prvenstva divizije I v Budimpešti premagali Poljsko (3:2) in tako pozabili na razočaranje po porazu proti Sloveniji v sredo. 

Za hitro veselje med domačimi privrženci je že v drugi minuti poskrbel Balazs Sebok, v deseti je vodstvo povišal Andras Benk. A v drugi tretjini so Poljaki vrnili udarec, z goloma Filipa Komorskega in Arona Chmielewskega pa tekmo spet postavili na začetno izhodišče. V zadnji tretjini pa je nato padel samo en zadetek, madžarski junak je postal Janos Hari.

Preostali tekmi tega kroga bosta v petek, ob 16. uri bosta najprej igrali Slovenija in Kazahstan, ob 19.30 pa še Velika Britanija in Italija.

SP divizije I (skupina A), 4. kolo:

Poljska - Madžarska 2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Komorski 26., Chmielevski 33.; Sebok 2., Benk 10., Hari 41.

Petek:
Kazahstan - Slovenija
Italija - Velika Britanija

LESTVICA:
1. Kazahstan 6 točk
2. Italija 6
3. Velika Britanija 6
4. Madžarska 6 (+1)
5. Slovenija 3
6. Poljska 3 (+1)

(+/-) - število odigranih tekem glede na tekmece

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.