Zmaga s hitrimi sprinti

Foto: Žurnal24 Jure Zdovc pravi, da Vlado Ilievski in Sašo Ožbolt delata zelo kakovostno. (Foto

Your browser doesn’t support HTML5 video

Žurnalova ekipa je Union Olimpijo obiskala na treningu pred evroligaško tekmo s Cajo Laboral in preverila zeleno-beli utrip. Poklepetali smo z Urošem Slokarjem in Vladom Ilievskim.
Oglej si celoten članek

"Vseskozi morate verjeti v zmago, tudi ko bodo med srečanjem padci," je Jure Zdovc polagal na srce svojim varovancem po koncu sredinega treninga. Ravno psihološka priprava bo proti izvrstnim Špancem lahko ključnega pomena.

Tretjo evroligaško tekmo letošnje sezone boste lahko s komentarjem v živo in povzetki po četrtinah podrobno spremljali na zurnal24.si. Začnemo ob 20:30. Se klikamo!

Ljubljančani bodo nastopili brez Vlada Ilievskega in najverjetneje tudi Saša Ožbolta, ki je sicer bil na treningu, vendar je – kar v trenirki in natikačih – le malce metal na koš in ni vadil z zdravimi soigralci.

Sredin večer je bil tudi v znamenju srečanj starih znancev. Jure Zdovc je poklepetal z Duškom Ivanovićem. Vlado Ilievski je kramljal s svojimi lanskimi soigralci, prijateljsko pa sta se zbadala tudi bosanska reprezentanta Edin Bavčić in Mirza Teletović. Trepljanj po rami pa bo konec ob prvem sodniškem metu, saj Olimpija nujno potrebuje točke. Več o dogajanju v Tivoliju si oglejte v videu, kjer smo pred Žurnalov mikrofon povabili Uroša Slokarja in Vlada Ilievskega.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.