Šport > Košarka
14 ogledov

Zmaga s hitrimi sprinti

Jure Zdovc pravi, da Vlado Ilievski in Sašo Ožbolt delata zelo kakovostno. (Foto
1/2
Žurnal24 main
Žurnalova ekipa je Union Olimpijo obiskala na treningu pred evroligaško tekmo s Cajo Laboral in preverila zeleno-beli utrip. Poklepetali smo z Urošem Slokarjem in Vladom Ilievskim.

"Vseskozi morate verjeti v zmago, tudi ko bodo med srečanjem padci," je Jure Zdovc polagal na srce svojim varovancem po koncu sredinega treninga. Ravno psihološka priprava bo proti izvrstnim Špancem lahko ključnega pomena.

Tretjo evroligaško tekmo letošnje sezone boste lahko s komentarjem v živo in povzetki po četrtinah podrobno spremljali na zurnal24.si. Začnemo ob 20:30. Se klikamo!

Ljubljančani bodo nastopili brez Vlada Ilievskega in najverjetneje tudi Saša Ožbolta, ki je sicer bil na treningu, vendar je – kar v trenirki in natikačih – le malce metal na koš in ni vadil z zdravimi soigralci.

Sredin večer je bil tudi v znamenju srečanj starih znancev. Jure Zdovc je poklepetal z Duškom Ivanovićem. Vlado Ilievski je kramljal s svojimi lanskimi soigralci, prijateljsko pa sta se zbadala tudi bosanska reprezentanta Edin Bavčić in Mirza Teletović. Trepljanj po rami pa bo konec ob prvem sodniškem metu, saj Olimpija nujno potrebuje točke. Več o dogajanju v Tivoliju si oglejte v videu, kjer smo pred Žurnalov mikrofon povabili Uroša Slokarja in Vlada Ilievskega.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.