Zmaga Slovencev razlog za nemire

Foto: Žurnal24
Zmaga slovenske nogometne reprezentance nad Alžirijo je postala razlog za nemire v pariškem predmestju Versailles, kjer so divjali alžirski navijači. Policija izstrelila nekaj gumijastih nabojev.
Oglej si celoten članek

Po zmagi slovenske nogometne reprezentance na svetovnem prvenstvu proti Alžiriji (1:0) je prišlo do neredov v pariškem predmestju Versailles, med divjanjem alžirskih navijačev pa je morala posredovati policija, ki je med drugim izstrelila tudi nekaj gumijastih nabojev. Lokalne oblasti so poročale o več zaprtih izgrednikih.

Navijači so se zbrali pred socialnim centrom, ker so želeli gledati tekmo. Izgredi so izbruhnili, ko so dežurni policisti želeli pregledati dokumente nekaterim navzočim, zato so poklicali okrepitve, da so pozneje uredili razmere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.