Zmagi za favorizirani ekipi

Foto: Žurnal24 odbojka35_sad_spo_230108_main325
ACH Volley in Salonit Anhovo sta prepričljiva zmagovalca prvih tekem polfinala končnice državnega prvenstva. Blejci so v gorenjskem derbiju premagali ekipo Triglava, medtem ko je Salonit ugnal Stavbar.
Oglej si celoten članek
 

Odbojka, polfinale DP

ACH Volley : A. Triglav 3:0
Stavbar IGM . S. Anhovo 1:3

Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi tekmi polfinala končnice državnega prvenstva v Radovljici premagali Astec Triglav s 3:0 (16, 15, 12). Povratna tekma bo v sredo, 2. aprila, v Kranju. Potem ko so prejšnji teden zanesljivo osvojili pokal, Blejci tudi v prvi tekmi polfinala državnega prvenstva niso dopustili presenečenja. Še enkrat več so dokazali, da jim v domovini ni para, in vse kaže na to, da se bodo sprehodili do nove lovorike. V gorenjskem derbiju so bili od Kranjčanov boljši v vseh elementih, tekmecu so dopustili le vodstvo na začetku tretjega niza, v vseh drugih trenutkih pa so reči trdno držali v svojih rokah.

Odbojkarji Salonita so v prvi tekmi polfinala končnice državnega prvenstva v Mariboru premagali domači Stavbar IGM s 3:1 (21, 19, -18, 14). Mariborski odbojkarji na prvi polfinalni tekmi proti Salonitu niso imeli takšne sreče, kot so jo imeli na dveh četrtfinalnih tekmah proti Galexu Miru, ko so v obeh izgubljali v nizih z 0:2, nato pa zmagali s 3:2. Tokrat so sicer spet izgubljali z 0:2, osvojili tretji niz, v četrtem pa so spet morali priznati premoč gostom. Glede na razmerje moči, ki sta ga ekipi prikazali v dvorani Tabor, je na dlani, da se mariborski ekipi na sredini drugi polfinalni tekmi v Kanalu ne piše dobro.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.