Šport
5 ogledov

Zmagi za favorizirani ekipi

odbojka35_sad_spo_230108_main325 Žurnal24 main
ACH Volley in Salonit Anhovo sta prepričljiva zmagovalca prvih tekem polfinala končnice državnega prvenstva. Blejci so v gorenjskem derbiju premagali ekipo Triglava, medtem ko je Salonit ugnal Stavbar.
 

Odbojka, polfinale DP

ACH Volley : A. Triglav 3:0
Stavbar IGM . S. Anhovo 1:3

Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi tekmi polfinala končnice državnega prvenstva v Radovljici premagali Astec Triglav s 3:0 (16, 15, 12). Povratna tekma bo v sredo, 2. aprila, v Kranju. Potem ko so prejšnji teden zanesljivo osvojili pokal, Blejci tudi v prvi tekmi polfinala državnega prvenstva niso dopustili presenečenja. Še enkrat več so dokazali, da jim v domovini ni para, in vse kaže na to, da se bodo sprehodili do nove lovorike. V gorenjskem derbiju so bili od Kranjčanov boljši v vseh elementih, tekmecu so dopustili le vodstvo na začetku tretjega niza, v vseh drugih trenutkih pa so reči trdno držali v svojih rokah.

Odbojkarji Salonita so v prvi tekmi polfinala končnice državnega prvenstva v Mariboru premagali domači Stavbar IGM s 3:1 (21, 19, -18, 14). Mariborski odbojkarji na prvi polfinalni tekmi proti Salonitu niso imeli takšne sreče, kot so jo imeli na dveh četrtfinalnih tekmah proti Galexu Miru, ko so v obeh izgubljali v nizih z 0:2, nato pa zmagali s 3:2. Tokrat so sicer spet izgubljali z 0:2, osvojili tretji niz, v četrtem pa so spet morali priznati premoč gostom. Glede na razmerje moči, ki sta ga ekipi prikazali v dvorani Tabor, je na dlani, da se mariborski ekipi na sredini drugi polfinalni tekmi v Kanalu ne piše dobro.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.