Zmaji preizkusili umetno travo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometaši Olimpije so že izkusili skandinavsko vreme in umetno travo na stadionu v Tromsoeju, ki leži na severu Norveške. Povratna tekma drugega predkroga evropske lige jih čaka danes ob 19. uri. Na prvi tekmi v Ljubljani ni bilo golov.
Oglej si celoten članek

Pod vodstvom trenerja Olimpije Ermina Šiljaka je stadionu Alfheim treniralo vseh 19 nogometašev, ki so lahko preizkusili umetno podlago, na katero pred tekmo opozarja trener zeleno-belih.

Ljubljančani so na prvi tekmi v Stožicah iztržili neodločen izid 0:0. Olimpija bo tudi povratno tekmo igrala brez poškodovanega Djordjeja Ivelje, druge igralce pa bo imel Šiljak na voljo. Tekmo bodo sodili Poljaki z Robertom Malekom na čelu. Norvežani pričakujejo, da si bo tekmo ogledalo okoli 2.000 navijačev.

V primeru napredovanja se bo Olimpija v tretjem predkrogu pomerila z boljšim iz dvoboja med Metalurgom iz Donjecka in Čelikom iz Nikšića, prvo tekmo so Ukrajinci dobili kar s 7:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.