Šport > Nogomet
15 ogledov

Zmaji preizkusili umetno travo

ivelja Olimpija Jeunesse Esch Anže Petkovšek
Nogometaši Olimpije so že izkusili skandinavsko vreme in umetno travo na stadionu v Tromsoeju, ki leži na severu Norveške. Povratna tekma drugega predkroga evropske lige jih čaka danes ob 19. uri. Na prvi tekmi v Ljubljani ni bilo golov.

Pod vodstvom trenerja Olimpije Ermina Šiljaka je stadionu Alfheim treniralo vseh 19 nogometašev, ki so lahko preizkusili umetno podlago, na katero pred tekmo opozarja trener zeleno-belih.

Ljubljančani so na prvi tekmi v Stožicah iztržili neodločen izid 0:0. Olimpija bo tudi povratno tekmo igrala brez poškodovanega Djordjeja Ivelje, druge igralce pa bo imel Šiljak na voljo. Tekmo bodo sodili Poljaki z Robertom Malekom na čelu. Norvežani pričakujejo, da si bo tekmo ogledalo okoli 2.000 navijačev.

V primeru napredovanja se bo Olimpija v tretjem predkrogu pomerila z boljšim iz dvoboja med Metalurgom iz Donjecka in Čelikom iz Nikšića, prvo tekmo so Ukrajinci dobili kar s 7:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.