Znan nov prvoligaš, spet se bo igral mestni derbi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ljubljanski nogometni klub AŠK Bravo je osvojil prvo mesto v drugi slovenski nogometni ligi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ljubljanskega AŠK Brava so postali prvaki 2. slovenske nogometne lige in si posledično zagotovili igranje v Prvi ligi TS v prihodnji sezoni, saj so v zadnjem krogu brez boja zabeležili tri točke. Njihov nasprotnik Ankaran Hrvatini je odpovedal tekmo zaradi pomanjkanja igralcev.

Prva Liga TS Tako Maribor kot Olimpija s slabo popotnico v večni derbi

Kot je sporočila Nogometna zveza Slovenije, je tekma 30. kola po pravilih tekmovanja registrirana s 3:0 za Bravo, ker gostje niso zagotovili zadostnega števila igralcev za izvedbo tekme. S tem si je ljubljanski klub, ki je v zadnji krog vstopil s tremi točkami prednosti pred drugouvrščenim sežanskim Taborjem, zagotovil prvo mesto.

Cherrybox 24 Tabor Sežana bo sezono končal na drugem mestu in se bo v kvalifikacijah za popolnitev Prve lige TS v lokalnem derbiju pomeril z dosedanjim prvoligašem Gorico za preostalo mesto v elitnem slovenskem tekmovanju.

Video Nov udarec za Barcelono

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.