Znana kazen za 'kung-fu' sodnika

Foto: Print Screen chapron sodnik
Francoska nogometna zveza (FFF) je določila kazen za sodnika.
Oglej si celoten članek

Delivec pravice Tony Chapron najmanj tri mesece ne bo mogel opravljati svojega poklica, je odločila Francoska nogometna zveza (FFF). Kazen je posledica incidenta, ki se je zgodil na tekmi francoskega prvenstva med Nantesom in Paris Saint-Germainom.

Ogorčenje Sodnik povsem izgubil razum, nato šokiral še bolj

Chapron je na srečanju 20. kroga Ligue 1 brcnil nogometaša Nantesa Diega Carlosa in mu nato izrekel drugi rumeni karton ter posledično izključitev.

Incident z brco se je zgodil po trčenju branilca in sodnika, saj je bil slednji očitno prepričan, da ga je Brazilec zrušil namerno.

Zadevo so si podrobno ogledali pri francoski zvezi in sodniku dodelili trimesečni suspenz ter trimesečno pogojno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.