Znana zasedba orlov za začetek sezone

Foto: Epa
Foto: Epa
Le še nekaj dni nas loči od začetka zimske sezone v smučarskih skokih.
Oglej si celoten članek

Do začetka sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih je še dober teden dni, glavni trener Gorazd Bertoncelj pa je sporočil sedem imen, ki bodo Slovenijo zastopala na uvodu v sezono. To so Timi Zajc, Anže Lanišek, Peter Prevc, Domen Prevc, Tilen Bartol, Anže Semenič in Rok Justin.

Slovenska reprezentanca se v teh dneh mudi na pripravah v poljskih Zakopanah. Ekipi A in B sta na Poljsko odpotovali v ponedeljek, kljub deževnim dnem pa jima je uspelo opraviti skoraj vse začrtane treninge.

"Opravili smo nekaj več kot dvajset skokov na ledeni smučini. Kljub obilnemu deževju v torek smo uspeli dobro trenirati. Z nekaterimi skoki smo že precej zadovoljni, jasno pa je rezerv še kar nekaj," je prve daljše snežne priprave na novo sezono opisal Gorazd Bertoncelj.

Pred odhodom v Wislo na uvodno postajo svetovnega pokala, kjer bosta ekipna in posamična preizkušnja, bodo slovenski skakalci trenirali v Kranju.

Poškodba Skakalni as že ostal brez zimske sezone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.