Šport > Zimski športi
1293 ogledov

Znana zasedba orlov za začetek sezone

skoki Innsbruck SP v nordijskem smučanju Epa
Le še nekaj dni nas loči od začetka zimske sezone v smučarskih skokih.

Do začetka sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih je še dober teden dni, glavni trener Gorazd Bertoncelj pa je sporočil sedem imen, ki bodo Slovenijo zastopala na uvodu v sezono. To so Timi Zajc, Anže Lanišek, Peter Prevc, Domen Prevc, Tilen Bartol, Anže Semenič in Rok Justin.

Slovenska reprezentanca se v teh dneh mudi na pripravah v poljskih Zakopanah. Ekipi A in B sta na Poljsko odpotovali v ponedeljek, kljub deževnim dnem pa jima je uspelo opraviti skoraj vse začrtane treninge.

"Opravili smo nekaj več kot dvajset skokov na ledeni smučini. Kljub obilnemu deževju v torek smo uspeli dobro trenirati. Z nekaterimi skoki smo že precej zadovoljni, jasno pa je rezerv še kar nekaj," je prve daljše snežne priprave na novo sezono opisal Gorazd Bertoncelj.

Pred odhodom v Wislo na uvodno postajo svetovnega pokala, kjer bosta ekipna in posamična preizkušnja, bodo slovenski skakalci trenirali v Kranju.

Anders Fannemel Poškodba Šport Skakalni as že ostal brez zimske sezone
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.