Znani še zadnji udeleženci tekme vseh zvezd

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić bo še tretjič zaigral na All-Star vikendu, tokrat sicer ne v prvi peterki.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v glasovanju za prvo peterko All-Star tekme zaostal za Stephom Curryjem in Jajem Morantom, ki sta v zahodni konferenci na položaju branilca dobila več glasov od Slovenca. Košarkarji lige so ga nato postavili na četrto mesto, povsem pa so ga ignorirali izbrani novinarji, ki mu niso namenili niti enega glasu. Vseeno se je pričakovalo, da bo slovenski zvezdnik del šova v Clevelandu in to se je tudi zgodilo.

Dončić je bil izbran med sedmerico rezervistov, ki so jih določili trenerji. Poleg njega so bili iz zahodne konference izbrani Devin Booker, Rudy Gobert, Donovan Mitchell, Chris Paul, Karl-Anthony Towns in Draymond Green, slednji sicer zaradi poškodbe ne bo zaigral.

Dončić je postal šele sedmi igralec v zgodovini lige, ki bo že pred 23. rojstnim dnevom vpisal svoj tretji nastop med elito. Poleg njega je to uspelo še velezvezdnikom Kobeju Bryantu, LeBronu Jamesu, Shaquillu O’Nealu, Isiahu Thomasu, Kyrieju Irvingu in Anthonyju Davisu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.