Šport > Košarka
12437 ogledov

Znani še zadnji udeleženci tekme vseh zvezd

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić bo še tretjič zaigral na All-Star vikendu, tokrat sicer ne v prvi peterki.

Luka Dončić je v glasovanju za prvo peterko All-Star tekme zaostal za Stephom Curryjem in Jajem Morantom, ki sta v zahodni konferenci na položaju branilca dobila več glasov od Slovenca. Košarkarji lige so ga nato postavili na četrto mesto, povsem pa so ga ignorirali izbrani novinarji, ki mu niso namenili niti enega glasu. Vseeno se je pričakovalo, da bo slovenski zvezdnik del šova v Clevelandu in to se je tudi zgodilo.

Dončić je bil izbran med sedmerico rezervistov, ki so jih določili trenerji. Poleg njega so bili iz zahodne konference izbrani Devin Booker, Rudy Gobert, Donovan Mitchell, Chris Paul, Karl-Anthony Towns in Draymond Green, slednji sicer zaradi poškodbe ne bo zaigral.

Dončić je postal šele sedmi igralec v zgodovini lige, ki bo že pred 23. rojstnim dnevom vpisal svoj tretji nastop med elito. Poleg njega je to uspelo še velezvezdnikom Kobeju Bryantu, LeBronu Jamesu, Shaquillu O’Nealu, Isiahu Thomasu, Kyrieju Irvingu in Anthonyju Davisu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice