Šport > Košarka
23726 ogledov

Brunson delil mnenje o Dončiću, besede močno odmevajo

Luka Dončić Jalen Brunson Profimedia
Ameriški košarkar je spregovoril o vplivu Luke Dončića.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je po nedavni okužbi s koronavirusom in težavah z obema gležnjema spet v polnem pogonu. To se odraža tudi na rezultatih njegovega moštva, ki z izkupičkom 29-22 zaseda šesto mesto na lestvici zahodne konference.

Luka Dončić NBA Šport Luka zdaj že član elitne deseterice, proti Orlandu odločal zadnji napad

Dončić je bil letos primoran izpustiti nekaj tekem, ob njegovi odsotnosti pa je vrzel uspešno zapolnil Jalen Brunson, ki se je uveljavil kot eden najboljših košarkarjev Dallasa v tej sezoni. Z njegovo pomočjo so telički tudi brez slovenskega organizatorja igre uspeli obdržati glavo nad gladino, vendar je Brunson prvi, ki prizna, da Mavsi brez Dončića niso ista ekipa.

"Ne glede na okoliščine, bo Luka vedno našel način, da bo igral kot Luka. Ekipo bo popeljal do zmage. Luka je sposoben reči, ki jih zmorejo le redki v ligi NBA. V času njegove odsotnosti smo beležili 50-odstotni izkupiček, a takoj ko se je vrnil, je igral, kot da sploh ne bi nikoli manjkal. On je res poseben košarkar, ki bo vedno našel način, kako početi to, kar počne," je povedal Brunson.

Obračunala Šport Trener načel Dončićevo potrpljenje, sledilo je tole

Luka Dončić Jalen Brunson | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.