Šport > Košarka
11329 ogledov

Pomembna vest tudi za Dončića, Dallas in Brunson odločena

Profimedia
Pri Dallasu so prepričani, da si košarkar želi ostati.

Čez deset dni se bo zaključil prestopni rok v ligi NBA, Dallasove navijače pa še najbolj zanima, kakšna usoda čaka Doriana Finney-Smitha in Jalena Brunsona, ki jima po sezoni potečeta trenutni pogodbi. Košarkarja sta od zadnjega podpisa precej pridobila na vrednosti, zato bodo morali Mark Cuban in druščina odpreti denarnico, če ju bodo želeli zadržati.

Po poročanju zelo priznanega košarkarskega novinarja Marca Steina pri Dallasu trenutno nimajo namena, da bi Brunsona vključili v menjavo igralcev, za dvakratnega univerzitetnega prvaka z Villanovo so sicer največ zanimanja pokazali pri New York Knicks. "Mavericks smatrajo Brunsona za izjemno pomembnega pri uresničevanju ciljev v tej sezoni in ga ne bodo vključili v morebitni 'trade'. Prepričani so tudi, da si želi Jalen dolgoročno ostati član Dallasa," je zapisal Stein.

Luka Dončić Jalen Brunson Soigralec Šport Brunson delil mnenje o Dončiću, besede močno odmevajo Luka Dončić, Jalen Brunson Neusmiljeno Šport Luka se je kruto odzval na besedo soigralca

Kakršnakoli akcija v primeru Brunsona sloni prav na dejstvu, da si igralec želi ostati in je pripravljen po sezoni podpisati novo pogodbo. V nasprotnem primeru bi ga Dallas izgubil povsem zastonj. Stein je še zapisal, da bo Brunson zahteval okoli 18 milijonov dolarjev na leto, kar bi bilo po njegovem mišljenju povsem sprejemljivo za Mavericks.

Morda celo drugi najboljši košarkar ekipe v tej sezoni sicer v povprečju dosega 15.7 točke, 3.8 skoka in 5.6 asistence na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice