Šport > Košarka
29853 ogledov

Luka se je kruto odzval na besedo soigralca

Luka Dončić, Jalen Brunson Profimedia
Slovenski zvezdnik je hitro utišal soigralca.

Luka Dončić in Jalen Brunson sta bila s strani Dallasa izbrana na naboru leta 2018 ter sta tako skupaj stopila v ligo NBA, v zadnjem obdobju pa sta oba med najzaslužnejšimi za dobre predstave zasedbe iz Teksasa. Oba sta znana tudi po tem, da rada 'ponagajata' eden drugemu na socialnih omrežjih.

Tokrat se je Brunson oglasil ob fotografiji, ki jo Dončić objavil na instagramu. Dončić se je tako pohvalil s prizorom, ki ga je med ogrevanjem v svoj objektiv ujel eden izmed fotografov, Slovenca pa prikazuje v visokem skoku pred zabijanjem. Na besede prijatelja, ki je svoje sledilce povprašal, če se naj prijavi za tekmovanje v zabijanju na All-Star tekmi, je Brunson odgovoril le z besedo 'fotošop' in tako namignil, da Luka ni sposoben takšnega 'poleta'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Na odgovor ni bilo treba dolgo čakati, Slovenec pa je kolega zbodel na zelo občutljivo mesto. Brunson je namreč velik navijač ekipe Philadelphia Eagles v ameriškem nogometu, dejstvo, ki gre mnogim navijačem Dallas Mavericks kar precej v nos.

Eagles so namreč v trenutku Dončićevega odgovora igrali v končnici lige NFL, kjer so doživljali pravo katastrofo na tekmi proti branilcem naslova Tampa Bay Buccaneers. Ti so v tretji četrtini že povedli z 31:0. "Fotošopiran izgleda le rezultat Eaglesov," je soigralcu odgovoril Luka in seveda nasmejal številne navijače dvojca.

"Kruto," je vse skupaj kratko pokomentiral eden izmed njih. Eagles so sicer kasneje le nekoliko omilili poraz, tekma se je končala s porazom prvakov iz leta 2017 s 15:31.

Komentarjev 1
  • Avatar Helliasta
    Helliasta 00:02 18.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice