Šport > Košarka
13507 ogledov

Luka o novih zdravstvenih težavah: "Slišal sem, da je nekaj počilo"

Luka Dončić Profimedia
Luka je po tekmi dal izjavo, v kateri je opozoril na novo zdravstveno težavo.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je dosegel že 43. trojni dvojček v karieri, s čimer se je na večni lestvici lige NBA na desetem mestu izenačil s Fatom Leverjem.

Luka Dončić NBA Šport Luka zdaj že član elitne deseterice, proti Orlandu odločal zadnji napad

Na tekmi proti Orlando Magic je namreč dosegel kar 34 točk, 12 skokov in 11 podaj, a tudi to ni bilo dovolj, da bi se Dallas iz gostovanja pri najslabši ekipi lige vrnil z novo zmago, saj je Orlando presenetil eno najbolj vročih ekip lige z zmago 110:108.

A navijače Dallasa bo bolj kot nov poraz skrbela izjava Luke Dončića, ki je po tekmi priznal, da se znova ubada s težavami in bolečinami v vratu.

Slednje ga pestijo od 20. januarja in tekme s Phoenixom. Stvari naj bi že šle na bolje, zdaj pa naj bi se bolečine in težave znova pojavile: "Ni sicer tako hudo, toda zaslišal sem, da je v njem nekaj počilo in to ni bil niti najmanj prijeten občutek."

Po dnevu premora bo sicer Dallas začel serijo šestih domačih tekem, prvi pa v goste prihaja Oklahoma City Thunder. Le upamo lahko, da se nove težave z njegovim vratom, zdaj ko se slednji po tekmi ohladi, ne izkažejo za preveč problematične pred to pomembno serijo tekem.

Luka Dončić Jalen Brunson Soigralec Šport Brunson delil mnenje o Dončiću, besede močno odmevajo Obračunala Šport Trener načel Dončićevo potrpljenje, sledilo je tole
Komentarjev 1
  • Avatar Fenstiolla
    Fenstiolla 22:49 31.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice